Köpvillkor

Du medger till att du har läst och förstått innebörden samt accepterat dessa villkor när du genomför en donation eller ett köp till Minex via Minex Store. Minex och dess ägare förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor.

Åldersgräns
För att skicka in en beställning av en vara eller tjänst hos Minex måste du ha fyllt 18 år, alternativt ha målsmans medgivande.

Ångerrätt/Återbetalning
För beställda varor hos Minex utgår ingen ångerrätt så fort varan har aktiverats. I det fall att ett köp där varan ej är aktiverad har man som kund ångerrätt i 14 dagar från och med den dag då transaktionen genomfördes. Det enklaste sättet att göra anspråk på sin ångerrätt är att kontakta administrationen på Minex via Support på denna webbsida.

Ändringar/Förbättringar
Minex förbehåller sig rätten att ändra innehållet i ranker, paket och varor. Detta i syftet att ändra vår verksamhet i den riktning vi anser kommer att göra servern till en bättre plats att spela på. Detta kan ske utan förvarning.

Nedstängning
Rätten att stänga ner servern kommer alltid att vidhålla Minex och dess ägare. Om ett sådant beslut skulle fattas försvinner värdet i samtliga tjänster/varor. Återbetalning av varor eller tjänster kommer då ej att inträffa.

Rätten att bannlysa/blockera
Uppför du dig på ett vårdslöst sätt, mot andra eller mot serverns personal, bryter mot användarvillkoren, spelreglerna, köpvillkoren eller hindrar Minex och dess ägare från att utveckla servern kommer du att bli bannlyst (blockerad) från att använda dessa. Samtliga användare har som skyldighet att följa våra regler oavsett om en har donerat eller ej.